ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Forever Royal Gelly

Produse apicole

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.
Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.
Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.
Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.
UTILIZARE:
fiind un energizant puternic produsul este foarte indicat pentru
perioada de convalescenta, în starile de stress, suprasolicitare nervoasa. Stimuleaza sistemul imunitar, regleaza metabolismul, prelungeste viata. Cura cu laptisor de matca a dat rezultate excelente în cazul femeilor cu probleme hormonale, aflate în perioada de premenopauza. Rezultate foarte bune în chisturi, fibroame, afectiuni ginecologice, boli tumorale, leucemie.
Administrare: 1 pâna la 3 tablete pe zi, cu 30 minute înainte de masa, sublingual pâna la absorbtie.
INGREDIENTE: Laptisor de matca pulbere - 250 mg / tableta.
CONTINUT: 60 tablete

* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

FOREVER ROYAL JELLY
FOREVER ROYAL JELLY
60 TABLETE
Laptisor de matca pulbere - 250 mg / tableta.

COD: 36

TAXE POSTALE - 8 LEI
Preturile includ TVA. Cursul valutar este cel al BNR.
33.93 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal