ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Echinacea Supreme

Suplimente nutritive

Forever Echinacea Supreme - contine pentru efect benefic maxim - cele mai apreciate specii de Echinaceea (E. purpurea si E. angustifolia), Hydrastis Canadensis si Extract din seminte de struguri.
Echinacea are o traditie îndelungată în cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord si sudul Canadei, care o preferau pentru menținerea sănătătii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a jucat un rol important până în anii '40. Europenii, care au descoperit-o în anii '30, o folosesc încă în mod intens.
Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania până la Kansas, si se întinde spre sud până în nordul statului Texas din SUA.
Sute de studii stiintifice au dovedit că Echinacea sprijină puternic functia sistemului imunitar.
Forever Echinacea Supreme contine numeroase substante, printre care: mucopolizaharide, echinacoside, acizi linoleic si palmitic, grasimi esentiale, inulina, dar si mici cantitati de fier, iod, potasiu, sulf, vitamina A, vitamina E si vitamina C.
Principalele proprietati ale plantei Echinacea sunt: imunostimulant, antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, astringent, sudorific, tonic digestiv.
Este folosita mai ales pentru proprietatile de imunostimulare, fiind utilizata cu success in prevenirea si combaterea diverselor gripe sezoniere. Constituientii Echinaceei produc cresterea numarului si activitatii limfocitelor si macrofagelor.

Indicatii: intareste sistemul imunitar, util in raceli si gripe, prevenirea atacurilor cardiace si cerebrale, promoveaza activitatea limfocitelor T, stimuleaza regenarea tisulara, reduce inflamatia in artrita si afectiuni inflamatorii ale pielii, inhiba hialuronidaza, pentru a impiedica accesul bacteriilor la celulele sanatoase.
Hyidrastis Canadensis - contine isochinone, alcaloizi, berberina, canadina, acizi polifenolici, uleiuri volatile. Are proprietati tonice si stimulente. Tonifica si stimuleaza circulatia venoasa.
Extractul din samburi de struguri - unul dintre cele mai puternice substante antioxidante cunoscute la ora actuala, de 20 de ori mai active decat vitamina C si de 50 de ori mai puternica decat vitamina E. Imbunatateste activitatea aparatului cardiovascular, aspectul pielii, are efecte antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii. Extractul din seminte de struguri este una dintre putinele substante care penetreaza bariera cerebrala, pentru a proteja tesutul nervos.
Recomandari:

  • Intarirea sistemului imunitar si prevenirea si combaterea racelilor si gripei
  • Reducerea intensitatii si duratei simptomelor in cazul in care o viroza s-a instalat deja
  • Împotriva degenerarii sistemului nervos odata cu varsta
  • Puternic Antioxidant
  • Stimularea si fortifierea sitemului imunitar
  • Inlaturarea efectelor negative ale chimioterapiei si radioterapiei
  • Protejarea impotriva afectiunilor imunologice

CONTINUT: 60 tablete
Administrare 2 tablete/zi.

* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

Forever Echinacea Supreme
FOREVER ECHINACEA SUPREME
60 tablete
COD 214

TAXE POSTALE : 7 lei
Pretul include TVA. Cursul valutar este cel al BNR din ziua livrarii
21.45 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal