ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Aloe Lips

Uz extern

Proprietatile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale in cazul ingrijirii buzelor.
Aloe vera, jojoba si ceara de albine s-au reunite pentru a se realiza cel mai performant cerat pentru ingrijirea buzelor in orice anotimp, prezent astazi pe piata.
Aloe Lips inmoaie, netezeste si hidrateaza buzele uscate si crapate. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde in aer liber, Aloe Lips va fi usor de transportat si comod de utilizat, datorita dimensiunilor sale reduse si aspectului sau practic.
Datorita proprietatilor ingredientilor produsul are si puternic efect antiherpetic, coagulant si antialgic.
Combate pruritul de orice natura (alergic, sau urmare a intepaturilor de insecte ori plante). Vindeca aftele, herpesul, ragadele (zabalute), escoriatii ale buzelor sau labiilor.
Poate fi supranumit „mini-trusa de prim ajutor”. isi gaseste o utilizare prompta in arsuri de grad mic si mica intindere, evitandu-se formarea flictenelor (basici cu continut lichidian). Daca aceste flictene s-au si format se va inlatura tegumentul mortificat de deasupra lor si se va aplica produsul care va calma durerile si va accelera procesul de cicatrizare fiziologica.
Se poate folosi si in fisuri anale prin aplicatii locale dupa o prealabila igienizare cu sapun fara sodiu si Aloe First.
Taiat in doua sau trei segmente poate fi utilizat ca supozitor in hemoroizi interni si fisuri anale.
In fisuri tegumentate (piele crapata) in lipsa unor alte produse cu actiune specifica, calmeaza durerile si are efect hidratant local.
In epistaxis (hemoragii nazale) forme minore poate fi aplicat focal.
Nu se aplica in plagi intepate, caz in care preventia antitetanica trebuie evaluata de medic.
Poate fi folosit in orice traumatism tangential tegumentar (zgarieturi).
Mod de folosire: Se va folosi pentru hidratarea si emolierea constanta a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor in conditii climatice extreme.

Continut: 4,25 g
* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

ALOE LIPS
ALOE LIPS CU JOJOBA
4,25 grame
COD 22

TAXE POSTALE : 3 LEI
Pretul include TVA. Cursul valutar este cel al BNR din ziua livrarii
3.57 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal