ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Aloe Bits Pearch

Bauturi Aloe Vera

Este un produs cu gust exotic - la gelul de ALOE VERA s-a adaugat extract natural de piersici imbinand intr-un mod deosebit de eficient proprietatile de pe acum binecunoscute ale gelului de ALOE VERA, cu cel mai putin cunoscut extract natural de piersici care datorita proprietatilor antihelmintice, cicatrizante, diuretice, stimulente, stomahice, energizante, impreuna obtinand fara teama de a gresi, un veritabil elixir pe care va invitam sa-1 savurati.
Contine: Fragmente din pulpa de aloe plus Gel de Aloe Vera stabilizat 100% in mod natural cu compozitia descrisa la Aloe Vera Gel, la care s-a adaugat concentrat de piersica.
Fructul de piersica contine: glucide, acizi organici, vitamina A, B1, B2, Niacina, Vitamina C, oligoelemente (Na, K, Ca, Fe, I).
Efectele produsului
Bits n'Peaches sunt identice cu cele ale produsului Aloe Vera Gel, pe care le reamintim pe scurt: efect antiinflamator, germicid (bacterii, fungi, virusuri), antiparazitar, antiseptic, antialgic si anestezic, cicatrizant al mucoaselor, antialergic, antiateromatos, antioxidant, imuno-modulator, efect de regenerare al tesuturilor, reglator al tranzitului intestinal.
Indicatii: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la toti factorii externi, in plus fata de toate efectele generale ale produsului de baza, ALOE VERA GEL, acest produs este indicat in tratarea tuturor parazitilor intestinali atat la copii, cat si la adulti.
Scheme de tratament :
PROFILACTIC :
Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile.
Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).
CURATIV :
Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.
Mod de folositre: A se agita înainte de folosire.
Administrare :

Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale. Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara. La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult.
Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider. In unele cazuri pot apare mici tulburari : diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si dispar dupa cateva zile. Alergia la Aloe Vera Gel apare intr-o proportie infima (sub 1/1.000.000), aceste persoane va trebui sa renunte la consumul de gel.
Recomandari :
In caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele de administreaza dupa mese. In caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.

* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

ALOE BITS N PEACHES
ALOE BITS'N PEACHES
COD 77
1 LITRU

TAXE POSTALE : 10 LEI
Preturile includ TVA. Cursul valutar este cel al BNR.
28.33 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal