ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Aloe Berry Nectar

Bauturi Aloe Vera

Este un produs cu gust exotic; la gelul de ALOE VERA s-au adaugat extracte de afine rosii si mere. Are aceleasi efecte curative ca si gelul de ALOE VERA, in plus, datorita fructelor are efecte antioxidante si antiinflamatorii mai puternice. Se recomanda copiilor având un gust mai placut. Nu se administreaza in cazurile de diabet zaharat.
Indicatii:
Datorita continutului de afine bogat in vitamina C, iar zeama de mere bogata in pectine, vitamina A, C si potasiu este indicat pentru detoxifierea organismului, aparatului urinar, boli renale, biliare, inflamatia prostatei, normalizând cu rezultate foarte bune ciclul menstrual, aportul de substante nutritive, vitamine, oligoelemente, favorizeaza si stimuleaza sistemul imunitar.

Scheme de tratament :

PROFILACTIC :
Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile.
Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).
CURATIV :
Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.
Administrare :
Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale. Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara. La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult.
Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider. In unele cazuri pot apare mici tulburari : diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si dispar dupa cateva zile. Alergia la Aloe Vera Gel apare intr-o proportie infima (sub 1/1.000.000), aceste persoane va trebui sa renunte la consumul de gel.
Recomandari :
In caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele de administreaza dupa mese. In caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.


Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

ALOE BERRY NECTAR
ALOE BERRY NECTAR
COD 34
1 LITRU

TAXE POSTALE : 10 LEI
Preturile includ TVA. Cursul valutar este cel al BNR.
26.00 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal