ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

Absorbent C

Suplimente nutritive

Vitamina C este indispensabila organismului uman prin rolul important pe care îl are în metabolism si ca principal element detoxifiant si antioxidant. Vitamina nu poate fi sintetizata de organism, de aceea trebuie asigurata prin alimentatie. Din pacate, vitamina C este foarte instabila si se dezintegreaza foarte rapid.
În stare naturala este asociata cu vitamina PP care favorizeaza absorbtia vitaminei C. În produsele obtinute prin sinteza chimica, aceasta vitamina „ajutatoare” lipseste, de aici lipsa de eficienta a administrarii vitaminei C chimice.

Forever Living Products a brevetat acest produs în care vitamina C este fixata pe un suport de tarâte de ovaz, astfel asigurându-se mentinerea sa mult timp în tractul digestiv. Fibrele de ovaz au de asemenea rol în sanatatea organismului. Cercetarile au demonstrat ca circa 40 grame pe zi tarâte de ovaz sunt suficiente pentru a scadea nivelul colesterolului cu 3%. Este cunoscut faptul ca fumatul unei singure tigari distruge 25 mg de vitamina C, ceea ce reprezinta aproape jumatate din necesarul zilnic. Fiecare tableta contine 60 mg de vitamina C si 500 mg de tarâte de ovaz. Vitamina C este obtinuta din citrice pe cale naturala.
Componente principale: tarâte de ovaz, miere (Forever Bee Honey), acid ascorbic obtinut din citrice, papaya.
Utilizare:
S-au obtinut efecte remarcabile în:
- prevenirea virozelor,
- refacerea necesarului de vitamina C,
- stoparea procesului de oxidare,
- reglarea metabolismului,
- detoxifiere,
- prevenirea efectelor nefaste ale fumatului.
Administrare: dupa necesitati (1-2 tablete zilnic).

Continut: 100 tablete

* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

Forever Absorbent C
FOREVER ABSORBENT C
100 CAPSULE
COD 48

TAXE LIVRARE - 8 LEI
Preturile includ TVA. Cursul valutar este cel al BNR.
18.07 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal