ALOE VERA GEL

ALOE


Du-te la cuprins

A Beta Care

Suplimente nutritive

Este suplimentul nutritiv cu efecte antioxidante foarte puternice. Reprezinta un produs elaborat dupa o reteta speciala care contine provitamina A, vitamina E, seleniu si lecitina din soia. Antioxidantii sunt substante cu rol de a neutraliza radicalii liberi acumulati in organism.
Dupa cum se cunoaste, radicalii liberi sunt particule chimice care iau nastere in organism sub actiunea stresului, aerului poluat, radiatiilor solare nocive, toxinelor. Aceste particule ce reusesc sa strapunga peretele celular, intra in combinatii chimice cu ADN-ul si ARN-ul nucleului (lanturile de acizi in care este inregistrata informatia genetica a celulei) modificandu-le si transformand astfel celula intr-un mutant strain de organism. Proliferarea acestor "mutanti" poate conduce la aparitia tumorilor. Tot radicalii liberi mai sunt raspunzatori de fenomenul de imbatranire si de degenerare celulara.
Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara. Este implicata in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten. Organismul transforma beta-carotina in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau cand are nevoie, excluzand riscul unei supradozari cu vitamina A (devine toxica la doze prea mari). Beta-carotina este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si seleniul.
Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru o piele sanatoasa. De asemenea, protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor. Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanti nutritivi, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotina.
Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului, vazului. Cercetari recente arata ca seleniul este important pentru sanatatea barbatilor.
Combinatia de nutritivi, disponbili intr-un singur produs, este unul dintr cele mai importante suplimente pentru sanatate.
A-Beta-CarE este o sursa foarte bogata si perfect naturala (deci fara consecite negative) de antioxidant! preintampinind distrugerea celulara precoce. Produsul asigura in totalitate necesarul zilnic de vitamine A si E.
Componente principale: provitamina A, vitamina E, beta-caroten, seleniu, lecitina din soia.
Utilizare:
Se poate folosi pentru:
- prevenirea bolilor tumorale si in tratamentul lor - ca adjuvant;
- in ciroze hepatice, ca adjuvant;
- imbatranire precoce.
Administrare:
In functie de gravitatea cazului de la 1 pana la 6 capsule pe zi in trei reprize a cate 2 capsule gelatinoase, inainte de masa cu 30 minute.

* Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Lving Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

A BETA CARE
A BETA CARE
COD 54
100 CAPSULE GELATINOASE

TAXE POSTALE : 8 LEI
Preturile includ TVA. Cursul valutar este cel al BNR.
30.53 €
Adauga in cos

Home | Bauturi Aloe Vera | Suplimente nutritive | Uz extern | Produse apicole | Controlul greutatii | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal